It’s alive?… It’s Alive!?! IT’S ALIVE!!!

Sorry peeps og pimps, men det bliver en meget hurtig opdatering, som egentlig kun er affødt af at One, som hoster dette domæne, opdaterer et eller andet, som kunne risikere at få indflydelse på mit wordpress, hvis jeg ikke sørgede for at opdatere det… så det har jeg så lige gjort.. og nu er jeg så på vej væ igen.

Jeg kan da lige kort fortælle at jeg ikke længere studerer, men arbejder på Aalborg Universitet, og har gjort det i 3 år. Jeg bor i et hus 30 km syd for Aalborg med min lille kat Sofus, og min bil Rambo. Min kære mormor døde desværre d. 17 juni 2013, efter at have været syg i et halvt år, men hun led heldigvis ikke meget under sygdommen, og hendes død var hurtig. Men hun er stadig meget savnet.

Jeg har arbejdet På Nibe Festivallen de sidste mange år, men i år springer jeg over.

Jeg har nu en Samsung Galaxy Note 4, efter at have haft en Samsung Galaxy S3 i 2½ år.

Det må vist være nok for nu, i skulle jo nødig blive forvænt =0)

/Thomas – Owner of a lonely cat.

Leave a Reply