The boys are back in town!

Eller jo nok nærmere BOY.

Jep, jeg har endelig fået fikset bloggen, så den igen kan finde ud af æ, ø og å. Dem der fulgte med i bloggen, bemærkede jo nok at alle indlæggene pludselig havde underlige tegn istedet for æ, ø og å.

Problemet opstod mens jeg var ved at opdatere bloggen til en ny version, og af frygt for at der skulle gå flere ting galt, lod jeg helt være med at røre ved den, mens jeg forhørte mig for, hvordan det kunne rettes.

Det var der desværre ikke nogen der lige umiddelbart kunne hjælpe med, og jeg endte derfor med at brede mig godt og grundigt inde på facebook, med links og fjollede statusopdateringer.

Det er dog mit indtryk at nogle folk er ved at være lidt trætte af ufrivilligt at skulle lægge væg, til mine udgydelser, og jeg besluttede derfor at kigge på bloggen her igen, for at se om der var sket noget nyt, og det var der! Det var pludselig muligt at klikke på opdateringsknappen igen, og denne gang gik alt som det skulle.

Så altså I’m back! =0)

Det betyder også at jeg vil skære betydeligt ned på det jeg poster inde på facebook. Det vil derimod ende her, hvor folk forhåbentligt er endt frivilligt!

Jeg skal nok senere lave en lille opdatering om, hvad der er sket over det sidste års tid, mens jeg ikke har skrevet her.

Men i første omgang:

Velkommen!

/ Thomas – et barn man på ny kan nå.

3 Responses to “The boys are back in town!”

 1. Anders Mad. siger:

  Boy? Try old farty pervert.. Hey cheeky monkey!

  Well, jeg vil hellere ha’ cheeky links på FB, end at vide hvad folk har spist eller hvor langt de har løbet.. Men vil ikke savne dine links mere end at jeg subscribe dem her (using http://www.newsgator.com/individuals/feeddemon/).

 2. Baryler siger:

  Hey hey. Var din mund, din unge lømmel!

  Det har altid været meningen at bloggen skulle op og køre igen, og her den anden dag prøvede jeg på at tage en slags backup af mine posts inde på facebook, og da det ikke rigtig ville lykkedes, besluttede jeg mig for at jeg altså gerne ville have styr over de ting jeg har postet, og det har jeg meget bedre her (når altså tingene ikke lige går i stykker) =0)

  Men ja, god idé at RSS subscribe. Jeg ved dog ikke hvordan det kommer til at fungere, mht. min “dagens link” posts, som jeg jo opdaterer løbende igennem dagen?

 3. Anders Mad. siger:

  Updates ser ikke lige ud til at virke.. Når først den er hentet, så er det det.. Den synkronisere via http://reader.google.com/ – du kan evt. selv prøve, måske man kan indstille på det.. Evt. se om du kan ændre publish date når du re-poster..

Leave a Reply