Bloggen er lukket…

…mens jeg er ude for at købe nye ord, der beskriver vores fede rustur!

Tak til tutorerne Allan, Betina, Camilla, Jais, Karoline, Gitte, Michael, Mads, Mette, Sonny, Morten, Nikolaj, Mette C, Taja, Sanne og Tina, samt “konsulenterne” Mikkel, Ole og rasmus for en fantastisk oplevelse.

Indlægget fortsættes senere i dag…

Vi har lige et skuespil der skal skrives… og ja… jeg har lavet en CD med billeder og film på, som i kan få… men jeg laver altså ikke til alle, så dem med CD brændere som kan finde ud af at tage en kopi af en CD, må lige hjælpe lidt til.

Tags: , , ,

2 Responses to “Bloggen er lukket…”

 1. Sonny siger:

  Halløjsa hr. Hvis du vil tage en cd med billeder med som jeg kan låne en dag, så vil jeg meget gerne det. Så sørger jeg for at tutorerne får billederne – da vi er ellevilde efter at gense en fantastisk rustur i stillbilleder 🙂

  //Sonny

 2. Anders siger:

  Hej Thomas
  Er det muligt at ligge billederne herind på siden? Så kan vi jo selv hente dem herfra.
  Eller måske ligge dem i en fil ved vores lykkelige Ekademia.

  Mvh
  Anders

Leave a Reply